eTanulás filozófiánk

„Tanulás a legideálisabb környezetben.”

Cégünk biztos pedagógiai, módszertani alapokon nyugvó innovatív képzőhely, amely a kor kihívásainak megfelelően előtérbe helyezi a modern, hatékony eTanulás alapú tanítási/tanulási formákat, módszereket, eszközöket. Hatékonyságunkat tehát az erős módszertani alapok és a korszerű, innovatív technológiai megoldások ötvözése jellemzi.

Nem általánosan használható, zárt, dobozos termékeket, hanem konkrét képzési cél elérését támogató, testre szabott, komplex eTanulás megoldásokat fejlesztünk és biztosítunk. Fejlesztéseinknél nemcsak a megrendelő cég igényeit, hanem a célcsoport, valamint a konkrét felhasználó adottságait/igényeit is figyelembe vesszük. Ennek megfelelően előtérbe helyezzük a felhasználó attitűdjein, ismeretein, tanulási szokásain alapuló adaptív tanulási módszereket.

Komplex eTanulás rendszerünk szabványos (SCORM) tanulásmenedzsment rendszerre (LMS) épül, amely igény szerinti kidolgozottságú/mélységű multimédia és interaktív tananyagokat jelenít meg.

A képzési céltól függően edutainment (élményszerű, játék alapú oktatás) digitális taneszköz típusú tartalmat is fejlesztünk, amely játékos formában, képregény-, illetve rajzfilmszerűen, vagy akár 3D környezetben is támogatja a szituációkba való beleélést, az érzékenyítést, így növeli a hatékonyságot.